انواع کولر اسپلیت
با افزایش دمای هوا، بازار خرید و فروش انواع کولر گازی و اسپلیت رونق می گیرد. اینکه در کدام منطقه از کشور زندگی می کنید و چقدر بودجه برای سیستم سرمایشی محل سکونت خود در نظر گرفته اید، بسیار مهم است. خوشبختانه اسپلیت ها در انواع و قیمت های گوناگونی تولید و عرضه می شوند و از این جهت ما قصد داریم در این مطلب شما را با انواع کولر اسپلیت آشنا کنیم تا انتخاب و خرید این محصول برایتان آسان تر شود.
انواع کولر اسپلیت
آگاهی از انواع اسپلیت ها می تواند به شما کمک کند که گزینه ی بهتری را از این محصولات برای محل سکونت و کارتان انتخاب نمایید. چرا که هر یک از این سیستم های سرمایشی برای فضاهایی با اندازه ها و کاربردهای متفاوت، مورد استفاده قرار می گیرد. از این رو خوب است که با انواع اسپلیت آشنا شوید.
لازم به ذکر است که اسپلیت ها به انواع اسپلیت دیواری، اسپلیت سقفی کاستی، اسپلیت ایستاده، اسپلیت زیر سقفی و اسپلیت سقفی کانالی تقسیم می شوند. اما تمامی این مدل ها می توانند در حالات مختلفی کار کنند؛ یا سرمایش تولید نمایند و یا دارای سیستم سرمایش و گرمایش به طور همزمان باشند. همچنین لازم به ذکر است که تمامی مدل ها دارای ریموت کنترل هستند و می توانند با سیستم اینورتر تولید شده و به بازار عرضه شوند.
اسپلیت دیواری
کولر اسپلیت دیواری
یکی از انواع کولر اسپلیت ها که طرفداران زیادی هم دارد، اسپلیت دیواری می باشد. این اسپلیت از دو قسمت داخلی و خارجی یعنی به ترتیب از اواپراتور و کندانسور تشکیل شده اند. هرکدام از این یونیت هاتوسط لوله های مسی با یکدیگر ارتباط دارند. در یک لوله گاز مبرد (لوله ضخیم تر) و در لوله مسی باریک تر مایع مبرد جریان دارد. این نوع از اسپلیت ها بیشترین فروش و کارایی را دارند و گزینه ای مناسب برای محیط های مسکونی و اداری محسوب می شوند. ظرفیت این کولرها از 7 هزار تا 36 هزار بی تی یو بر ساعت متفاوت است و روی دیوار نصب می شوند. لذا قبل از خرید کولر اسپلیت لازم است حتما مساحت و متراژ فضای مورد استفاده، بررسی شود. قیمت اسپلیت های دیواری از حدود 5 میلیون تومان آغاز می شود و شما می توانید آن را با برندها و گارانتی های معتبر از دماتجهیز خریداری نمایید.
اسپلیت ایستاده
نوع دیگر از اسپلیت ها، اسپلیت های ایستاده هستند که در ظرفیت های بالا تولید می شوند. این کولرهای گازی که عمدتا با برق سه فاز کار می کنند، می توانند در سالن های بزرگی مانند تالارها، فروشگاه های بزرگ، رستوران ها، بانک ها و ... مورد استفاده قرار گیرند. چرا که این وسیله توان سرمایشی بالا و قدرت پرتاب باد بالایی دارد.
لازم به ذکر است که اسپلیت های ایستاده می توانند فضای کمی را اشغال کرده و در انرژی صرفه جویی نمایند. این نوع از اسپلیت به شکل ایستاده روی زمین قرار می گیرد و اغلب دارای کمپرسور اسکرال می باشند. همچنین فاصله لوله کشی بین پانل داخلی و کندانسور در این کولرها گازی بیشتر از اسپلیت های دیواری است و در ظرفیت های 48000، 60000، 80000 و 96000 بی تی یو بر ساعت تولید می شوند. اسپلیت های ایستاده با قیمت های بالاتر از 14 میلیون تومان در برندها و با گارانتی معتبر به بازار عرضه می شود.
اسپلیت سقفی کاستی
یکی از انواع زیبا و شیک از کولر اسپلیت ها که برای استفاده از فضاها و محیط های اداری بسیار مناسب است، اسپلیت سقفی کاستی می باشد. نوع عملکرد این اسپلیت ها به گونه ایست که می توانند گرما و سرمای تولید شده را از طریق سقف به سمت زمین از هر چهار جهت پخش کنند. از آن جایی که قسمت اصلی این اسپلیت ها در سقف کاذب قرار گرفته و دیده نمی شود، تنها بخشی از پانل زیبایی نمایان خواهد شد که بر جلوه ی فضا می افزاید. اسپلیت سقفی کاستی به ریموت کنترل های دستی و دیواری مجهز هستند و می توانند علاوه بر ایجاد زیبایی در سقف، عملکرد قابل قبولی را از خود به نمایش بگذارند.
اسپلیت سقفی کانالی
یکی دیگر از انواع اسپلیت ها که ظرفیت بالایی دارد، اسپلیت سقفی کانالی می باشد. در این نوع اسپلیت، لوله کشی میان اواپراتور و کندانسور می تواند از سایر اسپلیت ها طولانی تر باشد، لذا یونیت داخلی که در سقف کاذب قرار می گیرد، امکان ایجاد چندین دریچه خروجی هوا را فراهم می سازد. . همچنین اسپلیت سقفی کانالی با یک یونیت داخلی می تواند چند اتاق یا محیط مجزا را از طریق کانال های هوادهی سرد یا گرم سازد.
اسپلیت زیر سقفی زمینی
این اسپلیت برای مکان هایی مناسب است که فاقد سقف کاذب می باشند. برای برپایی این اسپلیت می توانید یونیت داخلی را زیر سقف، روی دیوار و یا کمی بالاتر از زمین نصب نمایید، چرا که امکان قرار گیری آن در سقف وجود ندارد.
Kommentare (0)