انواع داکت اسپلیت
داکت اسپلیت ها به دو دسته داکت اسپلیت های معمولی و اینورتر تقسیمبندی میشوند.
این نام گذاری به دلیل متفاوت بودن نوع کمپرسور این دستگاهها می باشد.
در واقع داکت اسپلیت های معمولی دارای کمپرسورهای اصطلاحا ON و OFF بوده و داکت اسپلیت های اینورتر دارای کمپرسور اینورتر هستند. همانطور که در بخش کولرهای گازی اینورتر نیز توضیح داده شد، کمپرسورهای اینورتر با تغییر دور و انتطباق خود با میزان ظرفیت مورد تقاضا، کاهش بسیار محسوسی در مصرف برق و افزایش طول عمر دستگاه دارند. مهمترین مشکل کمپرسورهای اینورتر قیمت بالاتر آن ها نسبت به کمپرسورهای معمولی می باشد که البته با توجه به مصرف برق پایین این دستگاهها نسبت به انواع معمولی آن در طول مدت استفاده مقرون به صرفه تر می باشد.
- کمپرسور اینورتر
ظرفیت انواع اسپلیت کانالی :
داکت اسپلیت ها معمولا در ظرفیت های 18000btu/hr تا 60000btu/hr در یک دستگاه تولید می شوند. البته واحد دیگری نیز جهت نامگذاری ظرفیت ها رایج است که به تن تبرید بیان می شود. لازم است بدانید به هر 12000btu/hr یک تن تبرید گفته می شود. در نتیجه داکت اسپلیت ها معمولا در ظرفیت های 1.5 تا 5 تنتبرید تولید می شوند.
برای مثال دستگاه 36000btu/hr با داکت اسپلیت 3 تن تبرید دقیقا دارای یک ظرفیت هستند و فقط در بیان یکای ظرفیت متفاوت میباشند.
بستگی به کاربری محیط می توان از ظرفیت های مختلف داکت اسپلیت در آن محیط استفاده کرد. برای مثال ظرفیت های بیشتر از 36000 برای استفاده در محیط مسکونی مناسب نیست، چراکه اولا با بزرگ شدن دستگاه سر و صدای آن نیز بیشتر می شود. دوما حجم کانال کشی در دستگاههای بزرگ زیاد است و همین امر موجب پایین آمدن سقف در اکثر فضاها و از بین بردن زیبایی معماری داخلی می گردد. سوما در بیشتر برندها داکت اسپلیت های بزرگ نیاز به برق سه فاز دارند که عملا در بسیاری از ساختمان های مسکونی برق سه فاز برای هر واحد وجود ندارد.
در انتخاب و خرید ظرفیت مناسب، باید به مشخصاتالکتریکی آن از جمله تکفاز و سهفاز بودن دستگاه دقت کرد.
به منظور مشاوره برای خرید داکت اسپلیت در کرج با شماره های مندرج در سایت تماس حاصل نمایید.
评论 (0)